sunnuntai 22. marraskuuta 2020

 


Sisustusunelmia vol 2


Hyvää sunnuntaita ihmiset!

Mulla on ollut ihan mielettömän kiireiset ja kieltämättä myös stressaavat kaksi viikkoa. Koska olen muuallakin puhunut asiasta avoimesti, niin en näe syytä, miksi en täälläkin voisi asiasta kertoa. Meillä on töissä tulossa hallintoporukan organisaatiomuutos, ja sen myötä meillä avautui liikuntapäällikön paikka reiluksi vuodeksi. Hain tuota paikkaa ja hakuprosessi vaati aika pitkiä päiviä ja tietysti myös stressiä. No, tulos ei ole vielä tullut mutta tulee kyllä pian. En usko saavani paikkaa, mutta hakuprosessi ja haastattelu olivat erittäin opettavaisia ja hyviä kokemuksia! Sain samalla myös päivitettyä CV:n, mitä minulla ei ollut ollenkaan, koska vanha kone söi sen pimahdettuaan. 


No mutta päivän aiheeseen eli sisustukseen! Saimme vihdoin hommattua kauan haaveilemani vitriinin, ja yllä kuva <3 Tarkoitukseni on siis saada olohuoneen kokonaisilmettä vaalennettua ja freesattua kauttaaltaan. Siirsimme Adan huoneessa olleen valkoisen, pienemmän arkun olohuoneen isomman, tumman puun värisen tilalle. Sen lisäksi ihan vaan sohvan päällisten pesu sai kirkkautta olkkariin. Jatkossa olkkariin voisi hommata muutaman uuden, kirkkaan värisen sohvatyynyn sekä verhoilla nojatuolin uudelleen. 

Mies ja appi vaihtoivat juuri myös kaikki kotimme sisäovet ja karmit. Nyt suunnittelemme myös uuden suihkunurkkauksen asennusta kylppäriin, vanha alkaa olla jo aika vanha ja raihnainen.


Tällä hetkellä Adan huoneessa on se olohuoneen vanha jättiarkku, mutta laitoin sen Toriin myyntiin ja se tullaan noutamaan ensi viikolla. Sitten pääsemmekin siihen, mitä tulee nurkkaan, jossa arkku nyt on. Tarkoitukseni on saada sinne askarreltua lapsille yllätys, mutta saas nähdä onnistuuko...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti