perjantai 23. lokakuuta 2020


 Moikka!


Meinasi kirjoutusväli venähtää aika paljon. Asiaa kyllä on, mutta aikaa ei. Meillä kotona homma rullaa samalla tavalla. Paljon töitä ja välissä lasten hoitoa. Mulla oli tuossa pari viikkoa aika tiukka setti, kun mies oli kurssilla koko viikon, ja hoidin yksin kaiken, mutta siitäkin selvisi. Vastavuoroisesti uskalsin koronasta huolimatta käydä itse YKSIN yhdeksänkymppisillä isovanhemmilla viime viikolla. Olin Savon reissulla kaksi yötä. Oli kyllä aika huikeeta, kun etätöiden jälkeen pystyi miettimään, että mitäs sitä tekisi koko tämän loppuillan. Sellaisia vapaa-ajan ongelmia ei nimittäin ole tällä hetkellä.


Tällä hetkellä mulla on joku hillitön sisustuskuume. En halua muuttaa minnekään, enkä isompaa asuntoa, mutta täällä nykyisessä asunnossa pitäisi mielestäni tehdä pientä remonttia ja etenkin sisustaa!


Esimerkkejä asioista, joista haaveilen lyhyellä:

- ikkunalautojen maalaus

- Sandran huoneen pöydän ja tuolien maalaus

- pienen vitriinin osto olohuoneeseen

- Adan sängyn päivitys ja tiipiin kokoaminen huoneen nurkkaan


Nämä maksaisivat yhteensä noin 500EUR. Kalustemaalit ovat ihan järkyttävän kalliita! Jospa sitä koittais kiristellä 2-3 kuukautta muusta, niin voisi saada rahat kasaan ja sitten kertarysäyksellä kaikki kuntoon. Sen jälkeen on vielä paljon mitä haluaisin tehdä, mutta ne ovatkin sitten jo kalliimpia asioita. Sisäovet pitäisi vaihtaa, kodinhoito"huone" ja kylppäri rempata, osa terassista lasittaa, seiniä maalata tai tapetoida...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti