maanantai 5. lokakuuta 2020


 

Moi! Tänään kirjoitan asiasta, joka on todella lähellä sydäntäni. 

On nimittäin niin, että pari juttua, mitä rakastan, on kalenterit, muistikirjat ja rutiinit <3 Yleensäkin kaikenlainen organisointi ja  suunnittelu saa minut melkein hyppelemään innostuksesta, vaikka olisi kyseessä ihan vaan uuden treeniohjelman teko. Olen tämän varmaan jo aikaisemminkin kertonut ja asiasta kirjoittanut, mutta pakko kirjoittaa vielä lisää (ja tulen kirjoittamaan varmaan vielä).

Arkeni koostuu siis kahdesta työstä. Olen päätöissä Unisportilla, Helsingin yliopiston alaisella erillislaitoksella, joka tarjoaa liikuntapalveluja yliopiston henkilökunnalle, opiskelijoille ja kaikille muillekin ihmisille. Rakastan työtäni, saan tehdä juuri sellaisia asioita, mistä tykkään <3 Lisäksi minulla on toiminimi, ja pikku yritykseni tarjoaa siis ryhmäliikunnan ohjausta muillekin kuntokeskuksille, personal trainingia plus uusinpana aluevaltauksena verkkokursseja. Kotona taas on kaksi kappaletta alle neljävuotiaita lapsia, lemmikkisakemanni, kissa, mies sekä poliisikoira. Välillä tuntuu, että todellakin tarvitsisin sen pari extratuntia päiviin (nukkumiselle) ja kolmannen käden , joka erottaa lapsia tai eläimiä toisistaan samalla kun koitat kokata.

Jotta mistään tulisi  mitään, olen yrittänyt luoda arkeen rutiineja, jolloin kaikki asiat tulevat hoidetuksi. En ole luonteeltani todellakaan mikään superäiti, joka nauttisi suuresti lasten kanssa leikkimisestä. Ymmärrän kuitenkin, että lapset kaipaavat hoitopäivän jälkeen paljon huomiota, ja tietenkin haluan myös olla heidän kanssaan. Koska en oikeen jaksa (halua) leikkiä, niin olen jättänyt nämä asiat lapsille itselleen. Tavat, joilla voin hyvin mielelläni olla läsnä lasten arjessa ovat ulkoilu, joskus askartelu (varsinkin jos minulla on selkeä suunnitelma mitä tehdään), lasten kanssa jumppaaminen ja kirjastossa käyminen. Niinpä teemme näitä asioita. Minulla on aika selkeästi mielessäni päivät, milloin teemme mitäkin, ja sunnuntait on varattu sitten asioille, joita ei arkena keretä tekemään tai mitä lapset haluavat tehdä. 




Treenirutiinit mulla on myös hyvin selkeät ja viikosta toiseen samanlaisina toistuvat. Pt- asiakkaiden asiat hoidan tiettyinä päivinä. Koiran treenit on tiettynä päivänä. Syönkin aika samalla tavalla joka päivä. 

Arjessa on kuitenkin aina paljon muuttuvia tekijöitä, ja siksi minulla on kalenteri. Ja ei mikä tahansa kalenteri, vaan paperikalenteri. Jossain vaiheessa kokeilin vain Iphonen kalenterin käyttöä, mutta ei siitä saa samanlaista fiilistä. Tykkään nimittäin myös kalenterin koristelusta. Käytän eniten washi- teippiä ja tarroja. Työkaverini varsinkaan eivät kestä kalenterejani ja vitsailevat niitä jatkuvasti, mutta hei, meillä kaikilla on jotain hassuja harrastuksia. Tällä hetkellä ahkerimmassa käytössä ovat sienitarrat, sieniwashiteippi, imuritarra, vihreä ja liila puuväri,  kuntoileva pingviinitarra ja kauppakassitarra. Tarran saa, kun homma on hoidettu. 😙

Mutta nyt huomisen suunnittelun kimppuun. Työpäivän ja treenit olen jo suunnitellut (sähköiseen) työkalenteriin, mutta sen lisäksi huomiselle pitäisi saada seuraavat

- uuden verokortin tilaus

- tuunaus (kalenterin koristelu)

- Tanssiin tähtien kanssa - ohjelman katsominen nauhalta

- PT- asiakkaan liikkuvuusohjelmien kuvaus

- LinkedIn - kontaktien tsekkaus

- lasten askartelu

Ei muuta kuin suunnittelemaan <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti