torstai 21. marraskuuta 2019

Peno đŸ¶

Meille tuli tosiaan tuo pikku perkele noin viikko sitten. Peno on rodultaan belgianpaimenkoira malinois, niin kuin suurin osa poliisikoirista alkaa olemaan. Mieheni koira tuli Saksasta kasvattajalta, joka on kasvattanut koiria aikaisemmin Saksan poliisille.
Alkuperin mulla oli vĂ€hĂ€n paha aavistus koirasta. Ajattelin, ettĂ€ se on aivan mahdoton koira joka vaan puree ihan koko ajan. Loppujen lopuksi Peno ei ole kovin erilainen, kuin Sisu pentuna. Molemmat ovat aika kovapĂ€isiĂ€ palvelukoiria, joten ero johonkin pikku seurakoiraan on varmaan iso. Peno on aika kova nakertamaan, ja joo, on purrut kaikkia miestĂ€ kĂ€sistĂ€, vaatteista jne, mutta se nyt kuuluu asiaan kaikilla koiranpennuilla. Penolla on myös aika kova raseurssivartiointi-taipumus ja se myös koittaa hanakasti ”vĂ€ittÀÀ vastaan” Ă€risemĂ€llĂ€ ja puremalla kun sitĂ€ kieltÀÀ tekemĂ€stĂ€ jotain, joten mieheni saa varmaan ihan tosissaan vÀÀntÀÀ sen kanssa jatkossa.
Penossa on kuitenkin myös pehmeĂ€ puoli. Se tykkÀÀ olla sylissĂ€ ja siliteltĂ€vĂ€nĂ€ kun vaan sattuu oikealle pÀÀlle 😍 ihana pikku poika. Aina pitÀÀ muistaa kuitenkin, ettĂ€ poliisikoira ei ole lemmikki, vaan työkalu. Ensi kerralla lisÀÀ Penon kuulumisia.


MeillÀ on viimeistÀ viikkoa hallinnut enterorokko. Sandra oli viimeviikon maanantaina kuumeessa, mutta vasta keskiviikkona tajusin, ettÀ se onkin enterorokko. MeillÀ oli kaikki muut sairaana paitsi mies. Itsekin olin tosi kovassa kuumeessa ja sain muutaman rakon kÀsiin ja jalkoihin. Sandra pÀÀsi kaikin puolin helpoimmalla, Adalle taas tuli aivan hirveÀsti nÀppylöitÀ ja rakkoja. HÀnellÀ oli pylly, jalat, kÀdet ja kÀsivarret aivan kamalassa kunnolla ja ovat edelleen pahan nÀköisiÀ. Onneksi nyt rakot ovat alkaneet kuivumaan.
TĂ€llĂ€ viikolla uskalsin pÀÀstÀÀ Sandran pĂ€ivĂ€kotiin. SiellĂ€ on enterorokon lisĂ€ksi liikkeellĂ€ tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ tĂ€itĂ€ ja kihomatoja💕😍😘😘😘 ne varmaan napataan sitten tĂ€llĂ€ viikolla. đŸ˜€

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti