tiistai 6. elokuuta 2019

Päivät 136-174: väsymys

Heippa!
Heinäkuussa ei tullut kirjoitettua ollenkaan 😬 Sandra oli kotona, niin omaa aikaa oli päivässä ehkä kaksi tuntia. Tänään Sandra palasi tarhaan, niin heti käytän tilaisuuden hyväksi kun Ada nukkuu ja kirjoittelen vähän.

Tällä hetkellä väsymys yövalvomisten ja yleisen arjen pyörittämisen takia on asteikolla 1-10 noin 7 1/2. Univajetta on kunnolla, mutta tilanne on hallinnassa. Vielä pari viikkoa sitten olin jo asteikon loppupäässä ja se alkoi näkyä aika pahana unohteluna. Ensinnäkin hukkasin takkini, hupparini ja aurinkolasini. Kaksi kolmesta tosin löytyi viikkojen jälkeen, mutta silti. Veljen pojan ristiäisissä otin hajamielisyyttäni Adan auton turvakaukalon mukaan töihin, vaikka mies jäi juhliin vielä ja hänellä ei ollut omaa turvaistuinta autossa. Menimme illanistujaisiin, minne kaikki toivat ruokaa - unohdin kaikki ruoat kotiin.
Kerran menin käymään pikkukaupassa ja laitoin ovet kyllä lukkoon, mutta kun tulin takaisin autolle, huomasin, että Sandran puoleinen ovi oli ollut selällään koko ajan. Olen jatkuvasti myös liikenteessä likaisissa tai jopa reikäisissä vaatteissa kun en ole huomannut tahroja🙄🤯
Ada ei herää kuin maks kaksi kertaa yössä, mutta nekin väsyttivät paljon. Koska aamun herätys on aina viiden ja kuuden välissä, pitäisi myös mennä todella aikaisin itsekin nukkumaan. Olenkin parantanut tuossa asiassa, mutta joskus on illalla vielä joitakin hommia tekemättä niin ei ihan kahdeksalta pääse petiin. Nooo, jospa saisimme unikoulun pian tehtyä, niin Adakin alkaisi nukkua kokonaisia öitä.

La 29.6.- ma 5.8

Heinäkuussa kävin pari kertaa päiväreissulla miehen vanhempien mökillä. En ole mikään mökki- ihminen ollenkaan, mutta päiväreissut ovat kivoja, jos on hyvä sää. Kävin vasta heinäkuun lopussa heittämässä talviturkin. Harmi, sillä uiminen yksin meressä hiljaisuudessa oli ihanaa 😊 kaksi kertaa olen pitänyt kaverien kanssa aamupalapalaverin. Syödään herkkuja ja jutellaan. Kävin kampaajalla ekaa kertaa kahdeksaan kuukauteen, tein päiväreissun siskolle, näin kavereita, joita nämä harvoin, kävin osteopaatilla ja rannalla. Teimme päiväreissun Fiskarssiin Sandran kummitädin kanssa ja kävimme moikkaamassa miehen vanhaa sukulaista Porvoossa. Siinäpä tiivistettynä heinäkuu😊 näin jälkikäteen muisteltuna kesä oli 🤩 ja onhan sitä vieläkin jäljellä😊



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti