torstai 13. toukokuuta 2021

 


Pääsen ohjaamaan <3 <3 


Viime aikoina on todellakin tuntunut siltä, että valoa on tunnelin päässä korona suhteen. Kuten aiemmin olen kertonut, teen päätyöni ohella Unisportilla töitä myös toiminimeni kautta muissa liikuntakeskuksissa. 
Lauantaisin ohjaan aivan huikeassa Lady Saluksessa Järvenpäässä. Siellä minulla on kaksi tuntia putkeen lauantaisin: kehonpaino harjoittelu ja perään Les Mills BODYPUMP. Nämäkin ohjaukset ovat olleet tauolla kuukauden ajan, mutta nyt tunnit jatkuvat ennen alunperinkin sovittua kesätaukoa reilun kuukauden ajan 😊

Ehkä kerroinkin joskus, että olen ohjannut sunnuntaisin LadyLine Nihtisillassa. Valitettavasti korona oli liikaa tälle keskukselle, ja se suljettiiin kokonaan. Sain kuitenkin kollegan kautta tietää, että samoihin tiloihin avataan elokuussa EasyFit, ja keskuksen vetäjäksi tulee vanha tuttuni. Laitoin tutulle heti viestiä, ja saan "vanhat" tuntini takaisin syksyllä sunnuntaille. Voiko paremmin enää mennä? 💗 Olen tosi iloine ja kiitollinen näistä tunneista.

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisempänä myös me Unisportilla avaamme olet sulun jälkeen, joka alkoi 30.11.2020, eli 5,5 kuukautta sitten 😁 Aivan mahtavaa! Ohjaan Unisportilla myös kesällä vähän enemmän. Kaikki tunnit ovat ulkona.

Tiistaisin pilates klo 10-11 ja Flowjooga klo 14.15-15.15 keskustassa.

Keskiviikkoisin BODYBALANCE klo 9-10 Kumpulassa ja Lempeä Hathajooga klo 11-12.15 keskustassa

Torstaisin FLowjooga Kumpulassa klo 16.15-17.30 ja kehonhuolto Viikissä klo 18-18.45.

Tulkaahan tunneille 💖


Mette
@veistolamette


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti