lauantai 19. syyskuuta 2020


 


Moikka!

Tällä kertaa ajattelin kirjoittaa ihan vaan perheen arjesta. Syyskuu on alkanut, ja uusi arki siinä mielessä, että Adakin on nyt aloittanut päiväkodin. 

Ada ja Sandra ovat luonteeltaan hyvin erilaiset lapset. Ada on rohkea ja itsenäinen, kun taas Sandra on haluaa paljon huomiota aikuiselta ja on paljon arempi. Nämä luonne-erot näkyvät hyvin päiväkodissa. Ada ei ole kertaakaan jäänyt itkemään päiväkotiin vaan sanoo vaan heipat ja lähtee leikkimään. Sandralle päiväkodin alku oli aikanaan aika vaikeaa, hän jäi itkemään usein ja kotonakin eroahdistuksen näki pitkään iltaisin. 

Ja lapset ovat siis päiväkodissa, koska pääsin takaisin töihin hoitovapaalta <3 <3! Aivan ihanaa! Olen aina tykännyt mun työstä Unisportilla, mutta kyllä tämän melkein kahden vuoden kotona olon jälkeen töihin paluu maistui erityisen hyvältä. Kevät on ollut kaikille raskas, mutta kyllä meille kotiäideille se, että maaliskuussa piti miettiä jopa leikkipuistoon menemistä oli aikamoista. Lapset alkavat kirjaimellisesti hyppimään seinille, jos he eivät pääse purkamaan energiaa järkevästi. No, onneksi tianne on nyt paljon parempi kuin keväällä. Toki edelleen flunssien kanssa pitää olla tarkkana, ja nykyään pelkäänkin, että lapset saavat flunssan, koska se aiheuttaa niin mahdottoman lumivyöryn, että koko seuraavan viikon työt voi saman tien perua. Päiväkotiin ei saa mennä nuhassa, eli lapset hoito pitää järjestää muuten. Toisin sanoen minun pitää jäädä kotiin, kun miehellä on harvoin siihen mahdollisuutta. Sitten jos flunssa tarttuu minuun, niin kuin jo kerran syksyn aikana, alkaa omien töiden ja koronatestien järjestelyt, mitkä ovatkin jo aivan oma shownsa. Huhu!

Päätöiden lisäksi mulla on edelleen toiminimi, jonka kautta ohjaan tunteja muissakin liikuntakeskuksissa. Tämän syksyn, tai oikeastaan kesän uusi aluevaltaus onkin sitten verkkokurssit! Ystäväni Päivi ja minä teimme kesän aikana verkkokurssin Ryhdikäs raskaus. Tekeminen oli hauskaa ja jatkamme varmasti vielä uusilla verkkokursseilla.

Lapset palasivat vanhan harrastuksen, Nallepainin pariin. Ada 1v 9 kk tuli kanssa mukaan juoksentelemaan ja on mennyt tosi kivasti. Molemmat lapset ovat ihan innoissaan treeneissä!

Omat treeni-, ruoka- ja ajankäyttörutiinit ovat kanssa hiljalleen löytyneet syksyn aikana. Niistä ensi kerralla ehkä lisää :) Ensi viikolla kirjoitan taas "asiaa"!


Hyvää syksyä! <3


Mette


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti